Przejdź do treści

SMAKI REGIONÓW

Rozpoczyna się nabór do XXIV edycji konkursu wojewódzkiego „Nasze Kulinarne Dziedzictwo-Smaki Regionów” na najlepszy regionalny i tradycyjny produkt żywnościowy oraz najlepsze danie i potrawę regionalną.

Konkurs jest adresowany w szczególności do producentów wyrobów regionalnych i tradycyjnych, firm gastronomicznych, gospodarstw agroturystycznych oraz Kół Gospodyń Wiejskich.

Szczegółowe informacje o konkursie znaleźć można na stronie: https://www.umww.pl/artykul/konkurs-nasze-kulinarne-dziedzictwo-smaki-regionow oraz https://www.produktyregionalne.pl/

Poniżej w załączniku publikujemy pismo Krzysztofa Grabowskiego, Wicemarszałka Województwa Wielkopolskiego, dotyczące konkursu.

https://www.krzymow.pl/wp-content/uploads/2025/05/Pismo-informacyjne.pdf

Masz pytania?

Skontaktuj się z nami, postaramy się rozwiać wątliwości.

Serwis wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na wykorzystywanie plików cookies.